Om Soho

ANDERLEDES & HYGGELIG MED NOGET TIL EN HVER!

“Vores butik SOHO er en lille hyggelig butik beliggende i Latinerkvarteret. Vi har håndplukket mange forskellige danske og udenlandske mærker, for at skabe en unik og anderledes butik.

Vi har noget til en hver og for os er det vigtigt, at du føler dig tilpas og velkommen når du kommer i butikken. Grundet vores brede udvalg af mærker, er SOHO en butik hvor der er rig mulighed for, at gå på opdagelse og skabe din helt egen stil.

Du kan finde hele outfittet her, vi udbyder nemlig både tøj, accessories og sko.”

//SOHO – Hanne & Hanne

Vores historie

Tilbage i 1984, hvor Soho startede op. Skyldes det en udvidelse af tøjbutikken Sophie, som den dag i dag ligger på Pustervig Torv i Aarhus. Soho blev derfor til en herretøjsbutik, hvor Hanne og Hanne blev bestyrer af butikken og efterfølgende fik ejerskabet i 2001.

 

Navnet Soho kommer af at Rosensgade var en gade, der var kendt for prostitution og kriminalitet. Navnet stammer derfor fra sammenligningen med Rosensgade dengang og Soho kvarterne i London og New York.


Med vores stærke rødder i Aarhus og købmandsskab har vi klædt de Aarhusianske mænd godt på i flere årtier. Butikken på Rosensgade i Aarhus står som den blev indrettet tilbage i 1984. Igennem de mange år, har butikken solgt mange forskellige brands og personligt stået for indkøb af vores sortiment. Derfor finder man ofte de mere karakteristiske varer fra tidens populære brands, i Soho.


Det lidt sjove og skæve skilt, forstiller en skorstensfejer og repræsenterer Soho, når man kigger ned af Rosensgade. Det ikoniske skilt er designet af Morten Grue. 


Hos Soho har vi en vision om at være en anderledes og unik lokal herretøjsbutik, med bibeholdelse af analogt salg og service. Vores mission er altid at kunne tilbyde noget anderledes og give vores kunder en særbehandling, hvor vi vil gå langt for at indfri vores besøgendes ønsker.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen